Displaying 166 - 180 of 396 Albanian Events

Feb
16
2013
Ermira Babaliu, Valentines Day Party in New York
8:00PM in New York
Live music with Ermira Babaliu, and Hermes in New York City's Lura Restaurant and Lounge on the upper west side of manhattan. ...
Feb
16
2013
Pavaresia e Kosoves / Manifestim
6:00PM in Illinois
Mbrëmje Festive me rastin e 5 Vjetorit të Pavarësisë së Ksovës dhe ditës së dashuruarve. Organizon: Komuniteti Shqiptaro-A...
Feb
16
2013
DUKAGJINI PRODUCTION ORGANIZONE MBREMJE FAMILJARE DHE RINORE ME RASTIN E 5, VJETORIT TE PAVARSISE SE KOSOVES & VALENTINES DAY
7:00PM in New York
DUKAGJINI PRODUCTION ORGANIZONE MBREMJE FAMILJARE DHE RINORE ME RASTIN E 5, VJETORIT TE PAVARSISE SE KOSOVES & VALENTINES DAY. ME ...
Feb
16
2013
2013 Manifestimi i Pavarësë së Ksovës
6:00PM in Illinois
Mbrëmje Festive me rastin e 5 Vjetorit të Pavarësisë së Ksovës dhe ditës së dashuruarve. Organizon: Komuniteti Shqiptaro-A...
Feb
16
2013
Koncertin per 5 vjetorin e pavarsin te kosovas
7:00PM in New York
ALBIS PARTY ORGANIZONE MBREMJE FAMILJARE DHE RINORE ME RASTIN E 5, VJETORIT TE PAVARSISE SE KOSOVES. ME BILBILAT E KENGES SHQIPTAR...
Feb
15
2013
Kosova IndepenDANCE Bash hosted by Drita D'Avanzo
11:00PM in New York
*Drita D'Avanzo (from Mob Wives) is hosting the event* On February 15th, BBE presents The Kosova IndepenDANCE Bash! Drita D'Ava...
Feb
15
2013
Albanian Karaoke Night
9:00AM in New York
Came and show your talent at Producers Club . 1000 kenge shqipetare nga te gjitha trevat . Ne kete event do ket 2 karaoke monitor....
Feb
14
2013
Mbrëmje Speciale Familjare Dhe Rinore Me Rastin E Shën Valentinit
8:00PM in New York
Eri Entertainment ju fton të merrni pjesë në një mbrëmje speciale familjare dhe rinore me rastin e Shën Valentinit. DJ Andre...
Feb
13
2013
Grupi The Off Chance LIVE tek Sullivan Hall NYC
8:45PM in New York
Te nderuar miq bashkekombas te New York-ut, Prania juaj do te me nderonte mua dhe grupin "The Off Chance" ne koncertin e or...
Feb
11
2013
United Albanians: Monday Mingle
5:00PM in New York
United Albanians: Monday Mingle Afterwork Jan 28 2013 at 5:00PM in New York United Albanians: Monday Mingle February 11th a...
Feb
10
2013
Me rastin e 5 vjetorit te pavarsisë se Kosoves dhe festen e Shën Valentinit
7:00PM in Michigan
"SHQIP ENTERTAINMENT" per ju organizon mbremje argetuese ne "Albanian American Club" Me te miret e estrades Shqiptare SINAN VLL...
Feb
10
2013
ALBAN'S PARTY
9:00PM in Connecticut
Alban's Party is Celebrating Valentines Day and Kosova's 5th Independence Day Sunday, February 10th 2013 9:00pm - 2:00am At...
Feb
09
2013
Mbremje Shqiptare
6:00PM in Tennessee
The Albanian Community in Nashville, Tennessee, is proud and honored to announce the following event; "Saturday, February 9th, 201...
Feb
08
2013
Mbremje Shqiptare
6:00PM in Tennessee
The Albanian Community in Nashville, Tennessee, is proud and honored to announce the following event; "Saturday, February 9th, 201...
Feb
03
2013
Albanian Karaoke
8:00PM in New York
You think you can sing? Came and show your talent at Producers Club . 1000 kenge shqipetare nga te gjitha trevat . Lista jone me k...

Displaying 166 - 180 of 396 Albanian Events


  Event Photos

  MembersStay updated with the latest Events!
Join our Mailing List FREE!