Displaying 16 - 30 of 704 Albanian Events

Apr
11
2014
Albanian Party
8:00PM in Alaska
Albanian Family Party Anchorage Alaska...
Apr
06
2014
SOFRA PUKJANE
12:00PM in New York
SOFRA PUKAJANE ORGANIZON MRAMJEM FAMILJARE PER HER TE PARE NE NEW YORK CITY. APRIL 6, 2014. 12:00pm~5:00pm AT: EASTWOOD MA...
Apr
05
2014
Festa e Malësisë 2014
8:30PM in New York
Festa e Malesise - 2014 Me Rastin e 103 Vjetorit të Kryengritjes së Malësisë së Madhe Midtown Loft & Terrace Formal At...
Apr
04
2014
Live Music
10:00PM in New York
Albanian Live Music , Taverna Brooklyn...
Mar
29
2014
Live Taverna
10:00PM in New York
Live Albanian Music...
Mar
29
2014
Live Music
8:00PM in Connecticut
Live Music Waterbury...
Mar
21
2014
COLONEL BIRD a Play
8:00PM in New York
"THE COLONEL BIRD" a play by Hristo Boytchev Directed by Arta Kallaba Assistant Director Leonora Mehmetaj Star...
Mar
21
2014
Live Brooklyn
10:00PM in New York
Live Albanian Music Friday & Saturday...
Mar
09
2014
Dita e Gruas – International Womens Day Event
1:00PM in New York
Te nderuara nena, motra dhe bija SHiqiptare: Ju informojme se SHoqata Shqiptar Amerikane, Ana e Malit, organizon nje tubim festive...
Mar
08
2014
Mbremje Familjare "8 MARS 2014"
6:30PM in Canada
Alliance Production organizon Mbremje argetuese familjare me rastin e 8 Marsit me kengtaren Irini Qirjako dhe DJ Andi Biletat t...
Mar
08
2014
MOTHER'S DAY PARTY
6:00PM in New Jersey
ADRIATIC STORM LLC PRESENTS MOTHER'S DAY PARTY Saturday, March 8th 2014 ME KENGETARET E TALENTUAR LULJETA PELLUMBI DHE H...
Mar
08
2014
7-8 March 2014 Celebration
6:00PM in New York
7-8 MARS 2014 Celebration Dear Members and Supporters, Albanian American Women’s Organization (Motrat Qiriazi) AAWO in...
Mar
08
2014
8 Marsi
6:00PM in Pennsylvania
Celebrate 8 Marsi at the Garden of Eatin!...
Mar
07
2014
Live 7/8 march
10:00PM in New York
Live music friday & saturday night with Albanian Singers...
Mar
02
2014
8 Mars 2014 "Dita e Grave"
12:00PM in New Jersey
Albanian Associated Fund presents the annual "8 Mars" Party at the prestigious venue " The Venetian" in the gand ballroom the "Pal...

Displaying 16 - 30 of 704 Albanian Events


  Event Photos

  MembersStay updated with the latest Events!
Join our Mailing List FREE!